

«Τα βάζει» εκ νέου με την Αθηνά Λινού ο Παύλος Πολάκης, μετά και τη διαγραφή της κα Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Πολάκης κατηγορεί τη βουλεύτρια, που διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, για το ινστιτούτο prolepsis.
Μάλιστα, την κατηγορεί ότι «κρύβει τις σελίδες που δεν την συμφέρουν από την απόφαση που διακινεί για να παραπλανήσει τον κόσμο. Διότι από όσες σελίδες κρύβει, προκύπτει ότι η προγραμματική σύμβαση πρέπει να διασφαλίζει “εξοικονόμηση πόρων και διαφάνεια των χρηματοδοτήσεων”, ότι “δεν υποκρύπτει ανεπίτρεπτη έμμεση επιχορήγηση” και ότι δεν χρησιμοποιείται “για την παράκαμψη ή καταστρατήγηση των διατάξεων περί αναθέσεως των δημοσίων συμβάσεων του ν. 4412/2016″».
«Κατά παράβαση λοιπόν ΟΛΩΝ των νόμιμων διαδικασιών, η κυριά Λινού έφτασε να εισπράττει 1.000.000 ευρώ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ από το 2021 και εξής», γράφει επίσης στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.
Η ανάρτηση Πολάκη
Σχετικά Νέα
Το ΠΑΣΟΚ για την επιτυχία της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών: Βαθιά ριζωμένο το πόλο στο αθλητικό dna και στην κουλτούρα των Ελλήνων
«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών για το υπέροχο πασχαλιάτικο δώρο που προσέφερε.
Σωκράτης Φάμελλος: Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών
Στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο World Cup στην Κίνα, από την Εθνική Ομάδα.
Ν. Κακλαμάνης: Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης απέδειξαν ότι έχουν λαμπρό μέλλον
Τα συγχαρητήριά του στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών για το χρυσό και.
«Ημέρα χαράς, αγάπης και δύναμης! Χριστός Ανέστη!» – Ευχές Κυρ. Μητσοτάκη για το Πάσχα
Τις ευχές του για το Πάσχα έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία ανάρτηση στο.