

«Καλούμε την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την προστασία των εργαζόμενων που είναι εκτεθειμένοι καθημερινά στον κίνδυνο, ειδικά σε εργασιακούς χώρους που υπάρχει συνωστισμός εργαζομένων»
Η ανακοίνωση:
Μέχρι στιγμής, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρκείται στο να λαμβάνει περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, χωρίς όμως να λαμβάνει τα αναγκαία προληπτικά μέτρα στους χώρους εργασίας.
Ενώ υπάρχουν εκατοντάδες επιχειρήσεις που παραμένουν σε λειτουργία και απασχολούν πλήθος εργαζόμενων, η κυβέρνηση τους έχει αφήσει στην τύχη τους. Η επιλογή αυτή έχει πολύ αρνητικές συνέπειες τόσο για την υγεία των εργαζόμενων όσο και για την εξάπλωση του ιού.
Καλούμε την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την προστασία των εργαζόμενων που είναι εκτεθειμένοι καθημερινά στον κίνδυνο, ειδικά σε εργασιακούς χώρους που υπάρχει συνωστισμός εργαζομένων. Κι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα, ώστε να μην χρειαστεί να προχωρήσει σε επόμενο στάδιο αυστηροποίησης της καραντίνας, δηλαδή σε παύση της λειτουργίας τους.
Σχετικά Νέα
Σύσκεψη τη Δευτέρα υπό τον πρωθυπουργό για την ενσωμάτωση του προσωπικού αριθμού πολίτη στη νέα αστυνομική ταυτότητα
Στις 10.00 αύριο (Δευτέρα) το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Προσωπικός αριθμός: Σύσκεψη Μητσοτάκη με Παπαστεργίου, Χρυσοχοΐδη το πρωί της Δευτέρας
Σύσκεψη θα έχει το πρωί της Δευτέρας (26.05.2025) ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τους.
Συνεδριάζει τη Δευτέρα στις 13:00 το Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο του ΠΑΣΟΚ
Συνεδριάζει αύριο, Δευτέρα, το Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στα κεντρικά γραφεία του.
Αλ. Χαρίτσης: Για Γάζα, προανακριτική για Τέμπη και άρση μονιμότητας δημοσίων υπαλλήλων στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του
Σε μία ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε προχώρησε ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς, Αλέξη.