

Η Πόπη Τσπανίδου, η οποία είναι η επόμενη επιλαχούσα για την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου στη Βουλή, μετέβη γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 27 Αυγούστου 2024, στην Κουμουνδούρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Τσαπανίδου συναντήθηκε με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο , Τετάρτη, ημέρα επανέναρξης των εργασιών της Βουλής, η κ. Τσαπανίδου αναμένεται να ενημερωθεί και θεσμικά ότι είναι η πρώτη επιλαχούσα για την έδρα του κ. Ηλιόπουλου.
H παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου από το βουλευτικό αξίωμα θα ανακοινωθεί με την έναρξη της συνεδρίασης στο Σώμα, ενώ το πρόσωπο που θα καταλάβει τη βουλευτική έδρα αναμένεται να δώσει τον οριζόμενο από το Σύνταγμα όρκο, την ερχόμενη Παρασκευή.
Οι πληροφορίες θέλουν την ίδια να αποδέχεται την έδρα και να ορκίζεται βουλευτής την προσεχή Παρασκευή.
Σχετικά Νέα
ΥΠΕΝ: Ξεκινούν σήμερα οι συναντήσεις στο Τέξας για τους υδρογονάνθρακες
Τα σχέδια των κορυφαίων αμερικανικών ενεργειακών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της έρευνας και.
Γ. Γεραπετρίτης: Στηρίζουμε την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων
Τη στήριξη της Ελλάδας στη διαδικασία ενσωμάτωσης των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ, τόνισε ο.
ΣΥΡΙΖΑ: Πικρή δικαίωση η καταδίκη Κασσελάκη για το πόθεν έσχες
Την καταδίκη του Στέφανου Κασσελάκη για την παραβίαση του νόμου για το Πόθεν Έσχες.
Στην Κύπρο ο Κωνσταντίνος Τασούλας – Επίσκεψη στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ
Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας. Επισκέφθηκε το στρατόπεδο.