

«Η ΝΔ είναι εξαιρετικά φιλελεύθερη, αρκεί να μην τολμήσει κάποιος να της ασκήσει κριτική. Το απέδειξε εξάλλου και με την λίστα Πέτσα – Μητσοτάκη»
Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει:
Αφού πρώτα διαδήλωσε χέρι-χέρι με φασίστες, ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος έχει εξαπολύσει ένα άνευ προηγουμένου κρεσέντο αλλεπάλληλων επιθέσεων και απειλών σε δημοσιογράφους, επειδή τολμούν να κάνουν τη δουλειά τους. Η πλήρης κάλυψη του κ. Μπογδάνου από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο είναι ενδεικτική του φιλελευθερισμού της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Η ΝΔ είναι εξαιρετικά φιλελεύθερη, αρκεί να μην τολμήσει κάποιος να της ασκήσει κριτική. Το απέδειξε εξάλλου και με την λίστα Πέτσα – Μητσοτάκη.
Σχετικά Νέα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε καφετέρια που άνοιξε πρώην άνεργη με πρόγραμμα της ΔΥΠΑ – Βίντεο στο TikTok
«Πού πάμε; Είμαστε καθ’ οδόν για το Περιστέρι, όπου γίνεται η 44η Ημέρα Καριέρας.
Κ. Χατζηδάκης: Με πολλή δουλειά και μεταρρυθμίσεις θα πάμε στις εκλογές το 2027
Από τις επόμενες κυβερνητικές προτεραιότητες μέχρι θέματα της επικαιρότητας (αξιολόγηση – άρση μονιμότητας, Τέμπη.
Πέθανε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Ροκόφυλλος
Πέθανε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Ροκόφυλλος σε ηλικία 94 ετών..
Ανάρτηση του Κ. Μητσοτάκη για τις «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ και το πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας που απευθύνεται σε άνεργους νέους
Τη 44η «Ημέρα Καριέρας», που διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, επισκέφτηκε το μεσημέρι του.