

«Η «ανασκόπηση» Μητσοτάκη στο facebook αρχίζει πλέον να θυμίζει την τελευταία παρτιτούρα του μουσικών του Τιτανικού. Οι πολιτικές του βυθίζουν την αξιοπιστία της χώρας και την αγοραστική δύναμη των πολιτών και αυτός συνεχίζει να προκαλεί, αποδεικνύοντας απλά πόσο μακριά βρίσκεται από την πραγματικότητα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για την εβδομαδιαία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου από τον πρωθυπουργό.
Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, «εξαίρεση δεν αποτελεί και η σημερινή του ανάρτηση, που ξεκινά με ευχολόγια για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά, λες και δεν έχουν καταλάβει όλοι πως η αδράνεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που τρέχει τώρα πίσω από τις εξελίξεις, οδήγησε στις επιπλοκές με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μονής.
Αλλά ο Κυρ. Μητσοτάκης συνεχίζει απτόητος: με γενικολογίες για τη βία στα γήπεδα (φτάνοντας και να… δικαιολογήσει την ένταση ως «αναπόσπαστο στοιχείο» του πρωταθλήματος), με μπόλικη ρητορεία περί «νόμου και τάξης» στα πανεπιστήμια για να ικανοποιήσει το (πολύ) δεξιό του ακροατήριο, ενώ προσθέτει και λίγη διαφήμιση της πλατφόρμας για τη στέγαση την ώρα που οι περισσότεροι πολίτες σκέφτονται ήδη πώς θα πληρώσουν το επόμενο νοίκι.
Στο μεγαλύτερο μέρος της ανάρτησής του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο άλλοτε υπουργός της διαθεσιμότητας και των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, το αφιερώνει στην «αξιολόγηση» στο δημόσιο. Πανηγυρίζει μάλιστα για τις χαμηλές «επιδόσεις» των δημοσίων υπαλλήλων για να στηρίξει το αφήγημα του «κακού δημοσίου» και να δικαιολογήσει τις κακές προθέσεις της κυβέρνησης του ενόψει της αναθεώρησης του Συντάγματος.
Αλλά, κύριε Μητσοτάκη, δεν είναι όλα «επικοινωνία». Οι πολίτες γνωρίζουν, γιατί τη ζουν την πραγματικότητα: της ακρίβειας, του υψηλού κόστους στέγασης, των καρτέλ, των σκανδάλων. Κι αυτό καμιά «εβδομαδιαία ανασκόπηση» δεν μπορεί να το ανατρέψει», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά Νέα
Στο νοσοκομείο δύο ανήλικα λόγω κατανάλωσης αλκοόλ -Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι δύο καταστημάτων
Δύο ανησυχητικά περιστατικά με ανήλικους που κατανάλωσαν αλκοόλ σε καταστήματα και κατέληξαν στο νοσοκομείο.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 15 Ιουνίου
Σήμερα, Κυριακή 15 Ιουνίου και σύμφωνα με το εορτολόγιο είναι των Αγίων Πάντων, η.
Καιρός: Στους 33 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα
Γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά.
Τέσσερις άνθρωποι πνίγηκαν στις θάλασσες της Κρήτης σε ένα 24ωρο
Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους στις θάλασσες της Κρήτης μέσα σε διάστημα μόλις.