

Δήλωση του Τομεάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Μάριου Κάτση και της Αν. Τομεάρχη Νατάσας Γκαρά, για μη μετάδοση της προσπάθειας του Λ. Πετρούνια από την ΕΡΤ
Χιλιάδες φίλαθλοι είχαν συντονιστεί σήμερα στην ΕΡΤ για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια που θα του εξασφάλιζε την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματός του, όπως και έγινε. Ακόμα και ο ίδιος με σχετικές αναρτήσεις του μας καλούσε να «συντονιστούμε στην ΕΡΤ», και το κάναμε με προσμονή, όμως η ΕΡΤ αποφάσισε να μην συντονιστεί με τον αθλητή μας. Αντί του Λευτέρη Πετρούνια παρακολουθήσαμε άλλον Λευτέρη, τον Αυγενάκη να… συνομιλεί με τον αθλητή μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος του.
Το φιάσκο της μη μετάδοσης της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια χρήζει συγγνώμης και απαντήσεων από την διοίκηση της ΕΡΤ.
Γιατί είδαμε μόνο τους πανηγυρισμούς του Υπουργού και όχι την καταπληκτική προσπάθεια του αθλητή μας; Φρόντισε η ΕΡΤ να έχει τη μετάδοση όλων των προσπαθειών, όλων των αθλητριών και αθλητών μας; Τα περί unfair και δήθεν διαβημάτων είναι φθηνές δικαιολογίες και προσβάλουν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος περίμενε, όπως και χιλιάδες Έλληνες, 5 χρόνια γεμάτα κόπο και θυσίες, γι αυτή τη στιγμή.
Τα χρυσοπληρωμένα στελέχη του «επιτελικού» κράτους του κ. Μητσοτάκη θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις εδώ και τώρα. Η δημόσια τηλεόραση που πληρώνουμε όλοι δεν είναι τσιφλίκι κανενός, οφείλει να προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και όχι να προβάλλει τις παράτες του Υπ. Αυγενάκη, με δημόσιο χρήμα. Η μόνη έμπρακτη συγγνώμη είναι να αποδοθούν ευθύνες στα πολιτικά διορισμένα πρόσωπα και στους πολιτικούς υπεύθυνούς τους, ειδάλλως την ευθύνη αναλαμβάνει προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος έχει και την εποπτεία της ΕΡΤ δια νόμου.
Σχετικά Νέα
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο
«Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ν. Ανδρουλάκης: «Πρέπει να επεκταθεί το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και στους μάχιμους πυροσβέστες»
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
ΠτΔ για εκδημία Πάπα: «Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας»
Την βαθύτατη θλίψη του για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε με συλλυπητήρια δήλωσή.
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.