ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση μομφής: Θέλουν να κλείσουν άρον – άρον τη συζήτηση μεσημέρι Παρασκευής

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με πηγές της Κουμουνδούρου να υπογραμμίζουν ότι με την απόφαση του Κώστα Τασούλα για τον τρόπο διεξαγωγή της συζήτησης για την πρόταση μομφής στη Βουλή επιχειρείται η συσκότιση της υπόθεσης.

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Βουλής πρότεινε η συζήτηση να ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής, με τις συνεδριάσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης να κλείνουν στις 3 τα μεσάνυχτα.

Αναλυτικά τι τονίζουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ:
«Μετά από 6 μήνες συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει τώρα να αφήσει στο σκοτάδι και τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ορίζοντας τη συζήτηση της Τετάρτης και της Πέμπτης μέχρι τις 3 τα χαράματα και ολοκληρώνοντάς την άρον άρον το μεσημέρι της Παρασκευής για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικα χρονικά, επιχειρούν να μην ενημερωθούν επαρκώς οι πολίτες για την εκτροπή που ενορχήστρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Με αυτόν τον τρόπο όμως επιβεβαιώνουν ξανά την ενοχή τους και κάνουν τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη ότι δήθεν “είναι καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας” να μοιάζουν με το πιο σύντομο ανέκδοτο. Έντρομοι μπροστά στην αποκάλυψη της αλήθειας, επιχειρούν την συσκότιση ακόμη και αυτή την ώρα. Ό,τι κι αν κάνουν το φως της αλήθειας νίκησε ήδη το σκοτάδι της συγκάλυψης»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα