ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Η τέλεια διαστρέβλωση της πραγματικότητας για την υγεία

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση της ΝΔ ακόμη αναζητά, δίχως να το κατορθώνει, ένα συνεκτικό πολιτικό αφήγημα με αρχή, μέση και τέλος, ενόψει και των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην ανακοίνωσή του.

«Αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσέδωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά ενδυνάμωσης της κυβέρνησης στις ευρωεκλογές, για την απρόσκοπτη υλοποίηση της πολιτικής της, τώρα εγκαλεί την αντιπολίτευση πως επιχειρεί να μετατρέψει τις ευρωεκλογές σε «δημοψήφισμα». Είναι ενδεικτικό πως ο κ. Μητσοτάκης ονειρεύεται ότι η Ελλάδα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνησή του, εκείνη η Ελλάδα που καταδικάστηκε για ζητήματα κράτους δικαίου από το Ευρωκοινοβούλιο, έχει πιθανότητες «να συνδιαμορφώσει τις νέες ευρωπαϊκές ισορροπίες» και θα είναι ισχυρή στην Ευρώπη, εάν ψηφιστεί η ΝΔ!» υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

«Κρυφό καμάρι» της ΝΔ η λεηλασία των προσωπικών δεδομένων
«Όσο για την επιτυχία της επιστολικής ψήφου, ας κάνει λίγο υπομονή πριν «ευλογήσει τα γένια του» για θεσμικά ζητήματα εκλογικής φύσης και τάξης. Η ΝΔ και η κυβέρνηση έχουν «κρυφό καμάρι» όσα ο κόσμος έχει «τούμπανο» για την λεηλασία των προσωπικών δεδομένων των εκλογέων, υπέρ των κομματικών σκοπιμοτήτων της ΝΔ.

Ωστόσο, η τέλεια διαστρέβλωση της πραγματικότητας αφορά στα όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης για την υγεία: το πρόβλημα έλλειψης νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, που λόγω της κυβερνητικής πολιτικής στην υγεία έχει ξεπεράσει κάθε όριο, το χαρακτήρισε «παθογένεια του παρελθόντος» και εμφάνισε μια εικόνα συνεχόμενων βελτιώσεων, όταν ο κόσμος έρχεται σε απόγνωση με τα απογευματινά χειρουργεία «με το αζημίωτο», με το αδιαχώρητο στα νοσοκομεία που εφημερεύουν, αλλά και με την προτροπή να τηλεφωνεί στον κ. Γεωργιάδη, μήπως μεσολαβήσει για φάρμακα και θεραπείες».

«Αυτή η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ισχυρή πουθενά και με κανέναν τρόπο. Σίγουρα δεν αξίζει στην πλειοψηφία των πολιτών. Στις 9 Ιουνίου δίνεται μια ευκαιρία, η ευκαιρία της επιλογής με κατεύθυνσή μια καλύτερη ζωή, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα