

Με ευθύνη του γραμματέα της Κ.Ε. Δ. Τζανακόπουλου και της γραμματέα της Κ.Ο. Ό. Γεροβασίλη θα λειτουργήσει η επιτροπή δεοντολογίας. Εισήγηση που πήρε το πράσινο φως από το Πολιτικό Συμβούλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε περίπτωση “παραφωνιών” οι δύο γραμματείς θα επικοινωνούν με τα… απρόσεκτα στελέχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν κριθεί απαραίτητο, θα τους ζητείται να ανακαλέσουν τη δήλωσή τους, ενώ σε διαφορετική περίπτωση οι δύο γραμματείς θα παραπέμπουν το θέμα στα αρμόδια πολιτικά – κομματικά όργανα.
Σε σχέση με τον Ευ. Τσακαλώτο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλ. Τσίπρας φέρεται να του είπε πως έκανε λάθος με τη δημοσιοποίηση της αντίθεσής του με τον χαρακτηρισμό “πολιτικός απατεώνας”, ιδίως σε αυτή τη συγκυρία. Έπειτα από συζήτηση σε ήπιο και συντροφικό κλίμα, όπως μετέφεραν συμμετέχοντες στο Π.Σ., εξηγήθηκε ότι δεν ήταν μομφή στον πρόεδρο αλλά πολιτική θέση, ενώ υπογραμμίστηκε η ανάγκη οι διαφωνίες να τίθενται στα όργανα του κόμματος.
Στα οργανωτικά ζητήματα συμφωνήθηκε η περαιτέρω προώθηση του στόχου της διεύρυνσης και ενοποίησης του φορέα με στόχο την ομαλή μετάβαση στο συνέδριο με εξωστρέφεια.
Έτσι το επόμενο διάστημα τα στελέχη και οι οργανώσεις θα “τρέξουν” σε όλη την Ελλάδα με νέες χρεώσεις, νομαρχιακές συνδιασκέψεις μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Ευθύνη θα έχουν το Πολιτικό Συμβούλιο, η Οργανωτική Γραμματεία, το Οργανωτικό Γραφείο και με μέριμνα για την ενισχυμένη εκπροσώπηση των νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Σχετικά Νέα
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.
Κεραμέως: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίδαξε τη συγχώρεση και τη μετάνοια με το παράδειγμά του
«ΟΠάπας Φραγκίσκος ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα, που εργάστηκε για την ενότητα του Χριστιανισμού, προσπαθώντας.