ΣΥΡΙΖΑ – Δρυμιώτης: Τα νέα μέλη θα δώσουν το αποτέλεσμα της κάλπης

O εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης επισημαίνει ότι δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ «ειδικά με τέτοια μεγάλη συμμετοχή νέων ψηφοφόρων, οι οποίοι δεν ξέρει κανείς από πού προέρχονται».

«Οι 25.000 καινούργιοι άνθρωποι είναι αυτοί που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνουν και το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών», επισημαίνει ειδικότερα στην ΕΡΤ ο αναλυτής και προσθέτει:

«Εκεί που ήταν διαδικασία τελειωμένη, η τράπουλα ανακατεύτηκε. Ο κ. Κασελάκης αντιπροσωπεύει κάτι πολύ καινούργιο για τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι εξαιρετικά εμφανίσιμος, πλούσιος. Δεν το έκρυψε ότι είναι πλούσιος, δεν προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από αριστερά κλισέ και ιστορίες, είναι η επιτομή του αμερικανικού ονείρου.

Έχω την εντύπωση ότι αυτό τραβάει πάρα πολύ κόσμο και κόσμο, και έχει δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το οποίο εκδηλώνεται με την ψήφο»

Ο αναλυτής σχολίασε ότι «οι άνθρωποι περίμεναν με τις ώρες για να ψηφίσουν, αλλά εντύπωση προκαλεί γιατί δεν διεκπεραιώνεται πολύ γρήγορα αυτή η διαδικασία, αφού από τα 570 τμήματα αντιστοιχούν 200 – 300 ψήφοι ανά τμήμα».