

Εκ νέου στόχος ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών που το έθεσαν σήμερα εκτός λειτουργίας, σχεδόν 30 ώρες από την επανέναρξη των πτήσεων μετά από παρόμοια επίθεση τον περασμένο μήνα, τέθηκε το διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
«Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία εξαπέλυσε νέο πλήγμα το απόγευμα της Κυριακής με στόχο το διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού (…) θέτοντας το εκ νέου εκτός λειτουργίας», ανέφερε το Παρατηρητήριο.
Η συριακή φιλοκυβερνητική εφημερίδα Al Watan ανέφερε ότι οι πτήσεις με προορισμό το αεροδρόμιο της συριακής πρωτεύουσας εκτρέπονται στα αεροδρόμια της Λατάκειας και του Χαλεπιού.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.