

Νωρίτερα αναμένεται να καταβληθούν και οι συντάξεις Οκτωβρίου σε 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους, όπως άλλωστε συνέβη όλους τους τελευταίους μήνες.
Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν σήμερα, Τετάρτη, στο Διοικητικό συμβούλιο του ΕΦΚΑ ώστε να «κλειδώσουν» οι ημερομηνίες πίστωσης των ποσών, στο πλαίσιο και της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων.
Όπως παγίως συμβαίνει τους τελευταίους μήνες, πρώτες θα πληρωθούν οι συντάξεις των μισθωτών, σπαστά και με βάση το τελευταίο στοιχείο του ΑΜΚΑ, ενώ θα ακολουθήσουν οι συντάξεις των ελεύθερων επαγγελματιών και οι συντάξεις του Δημοσίου. \Οι επικρατέστερες ημερομηνίες για τις πληρωμές είναι:
- Στις 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
- Στις 24 Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
- Στις 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ)
- Στις 29 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη αναμένεται να καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Σχετικά Νέα
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής προμηθευτών στο πρόγραμμα “Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα”
Αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα “Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα”, με σκοπό την ένταξή.
Τελευταία ημέρα σήμερα για αιτήσεις 300.000 vouchers κοινωνικού τουρισμού
Λήγει σήμερα Πέμπτη 15 Μαΐου η παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο «Πρόγραμμα.
Νέο «σετ» εξατομικευμένων ρυθμίσεων στα ταμεία ξεκλειδώνει νέα μείωση εισφορών και επιπλέον ενίσχυση των συνταξιούχων
Την πλήρη αλλαγή του έως τώρα μοντέλου των ρυθμίσεων χρεών προς τον ΕΦΚΑ (το οποίο.
Παπαθανάσης: 750 εκ. ευρώ δόθηκαν το 2024 για αποζημιώσεις από φυσικές καταστροφές
Στο δημοσιονομικό «αποτύπωμα» της κλιματικής κρίσης αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,.