

Οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Ιουνίου θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται στους δικαιούχους από την Τρίτη, 25 Μαΐου με την διαδικασία να ολοκληρώνεται
στις 28 Μαΐου.
Αναλυτικά, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 13ης Μαΐου 2021 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής:
- Στις 25 Μαΐου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
- Στις 26 Μαΐου 2021, την Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
- Στις 27 Μαΐου 2021, την Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
- Στις 28 Μαΐου 2021, την Παρασκευή θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Σχετικά Νέα
Τράπεζες-ΑΤΜ: Ποιες αλλαγές αναμένεται να έρθουν στην ανάληψη μετρητών
Σταδιακά αναμένεται να μπει το “τέλος” στην ανάληψη μετρητών με κάρτα στα ΑΤΜ των τραπεζών..
Τ. Θεοδωρικάκος: Καταργείται το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους – Δεν θα επιτρέψουμε αδικαιολόγητες αυξήσεις
Στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) μίλησε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης,.
Πρόστιμα 90.500 ευρώ επέβαλε τον Απρίλιο η ΔΙΜΕΑ
Πρόστιμα 90.500 ευρώ επέβαλε τον Απρίλιο η ΔΙΜΕΑ, μετά από ελέγχους σε όλη τη.
Υπηρεσίες της Επιθεώρησης Εργασίας και του ΕΦΚΑ: Ποιες δεν θα είναι διαθέσιμες και πότε
Δεν θα είναι διαθέσιμες από την Πέμπτη, 22 Μαΐου 2025 στις 4μμ έως τη.