

Ξεκίνησαν οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων Φεβρουαρίου.
Ειδικότερα από τις 25 Ιανουαρίου 2021 έως τις 28 του ίδιου μήνα οι δικαιούχοι θα λάβουν τις κύριες και επικουρικές συντάξεις.
Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Εργασίας σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία.
Oι ημερομηνίες καταβολής
Το ΙΚΑ καταβάλλει τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2021:
- Δευτέρα 25 Ιανουαρίου (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)
- Τρίτη 26 Ιανουαρίου (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)
Στις 27 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
Στις 28 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Σχετικά Νέα
Τσίπρας για Νέα Σμύρνη: Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι
“Η απρόκλητη επίθεση αστυνομικών σε οικογένειες και νέα παιδιά στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Κορωνοϊός: Έκτακτη διακομιδή ασθενών από την Αττική στο νοσοκομείο της Χαλκίδας
Ειδικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της έκρυθμης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στα δημόσια νοσοκομεία.
ΕΟΔΥ: Διενεργήθηκαν 2.281 rapid test στην Αττική- 71 θετικά
Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν στην Αττική σήμερα,.
Νέα Σμύρνη: Όργιο παραπληροφόρησης από τα ΜΜΕ μετά από διαρροές της ΕΛΑΣ
Την οργή των πολιτών στα κοινωνικά δίκτυα προκάλεσε η «εικονική πραγματικότητα» που παρουσίασαν τα.