

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την καταβολή συντάξεων μηνός Δεκεμβρίου, αλλά και των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ.
Οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ Μισθωτών και Μη Μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:
- Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2024 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).
- Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2024 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.
Σχετικά Νέα
Βατικανό: Ο πάπας Φραγκίσκος ευλόγησε τους πιστούς από το “papa mobile”, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου
Μετά την λήξη της λειτουργίας, ο πάπας Φραγκίσκος ευλόγησε τους πενήντα χιλιάδες πιστούς που.
Τα πολιτικά μηνύματα για την Ανάσταση και το Πάσχα
Παρακολουθήστε τα μηνύματα για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη,.
-
Ζελένσκι για Πούτιν μετά την πασχαλινή εκεχειρία: «Παίζει με ανθρώπινες ζωές»
Επίθεση στον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, εξαπέλυσε σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (19.04.25) ο πρόεδρος.
Η Χαμάς δημοσίευσε βίντεο από 36χρονο όμηρο που κρατείται από το 2023: «Ο χρόνος τελειώνει», προειδοποιεί η τρομοκρατική οργάνωση
Ένα σπαρακτικό βίντεο ανέβασε το Μεγάλο Σάββατο (19.04.2025) η Χαμάς, που δείχνει τις εκκλήσεις.