

Εξαιτίας της μεγάλης διασπορά στη Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να σπεύδουν για ένα rapid test, ώστε να μάθουν αν έχουν νοσήσει.
Πλήθος κόσμου βρέθηκε για ακόμη μία ημέρα στη νότια πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για να υποβληθεί σε rapid test από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Αρκετοί είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται την Κυριακάτικη αργία για να πραγματοποιήσουν έναν προληπτικό έλεγχο, θέλοντας να προστατευτούν από τον κορονοϊό.
Ερχόμαστε κάθε Κυριακή με τον γιο μου και τη σύζυγό μου για να ξέρουμε ότι δεν έχουμε νοσήσει. Δεν έχουμε συμπτώματα αλλά μπορεί να κολλήσεις και να μην το καταλάβεις» δήλωσε στο thestival.gr, o κύριος Κώστας, ο οποίος περίμενε περίπου 20 λεπτά μέχρι να έρθει η σειρά του για το test.
Μπορεί η ουρά που σχηματίζει ο κόσμος να φτάνει μέχρι την οδό Αγγελάκη, ωστόσο, ο χρόνος αναμονής δεν ξεπερνά τη μισή ώρα.
Σχετικά Νέα
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.