

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης είχε συνομιλία με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, τον Τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν και τον Σουηδό ομόλογό του Τομπίας Μπίλστρομ στο περιθώριο της Συνόδου των Υπουργών Εξωτερικών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.
Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ το Υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε:” Πριν την έναρξη της Συνόδου των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ,τον Υπουργό Εξωτερικών Σουηδίας Τομπίας Μπίλστρομ και τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν”.
Σχετικά Νέα
Φοιτητικές εκλογές 2025: «Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων καθαρά πρώτη η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»
Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κινείται σε ποσοστά της τάξης.
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι υπουργικές τροπολογίες
Με τη θετική ψήφο μόνο της ΝΔ ψηφίσθηκε επί της Αρχής και στο σύνολό.
Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Κατηγορηματική διάψευση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται σε «σκανδαλώδη τροπολογία για.
Ελληνική Λύση: Θολά σημεία στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση «κατά παραγγελία» υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από ζευγάρια ομοφυλοφίλων
Η Ελληνική Λύση σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης,.