

Στη σύνοδο κορυφής για την ειρήνη που θα διεξαχθεί αύριο, Σάββατο, στο Κάιρο ανακοινώθηκε πως θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων:
– Ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς, σύμφωνα με πηγή του Ρόιτερς.
– Ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εξωτερικών Κωνσταντίνο Κόμπο, όπως δήλωσε στο Ρόιτερς πηγή στην κυπριακή προεδρία.
– Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι, σύμφωνα με δηλώσεις κυβερνητικών πηγών στο ANSA και το Ρόιτερς.
– Η γαλλίδα υπουργός Εξωτερικών Κατρίν Κολονά, σύμφωνα με γαλλική διπλωματική πηγή, ωστόσο το Ρόιτερς επισημαίνει επικαλούμενο διπλωματικές πηγές πως εξακολουθεί να υπάρχει πιθανότητα να συμμετάσχει στη σύνοδο ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.
– Ο πρίγκιπας διάδοχος του Κουβέιτ σεΐχης Μεσάλ αλ-Άχμαντ αλ-Σαμπάχ, σύμφωνα με το κουβεϊτιανό πρακτορείο ειδήσεων KUNA.
– Ο βασιλιάς του Μπαχρέιν Χαμάντ μπιν Ίσα Αλ Χαλίφα, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Μπαχρέιν.
Εξάλλου ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα πως δεν έχει πληροφορίες σχετικά με το ποιος ενδέχεται να εκπροσωπήσει τη Ρωσία στη σύνοδο αυτή και παρέπεμψε την ερώτηση στο υπουργείο Εξωτερικών.
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Kαι αν βαρεθεί ο Τραμπ;
Ποιο είναι ακριβώς το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων που εκκίνησε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μόσχα; Μπορούν.
Κρεμλίνο: Πρόθυμος ο Πούτιν να συζητήσει την έκκληση Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.