

«Βυθίστηκε» στην ομίχλη το Ηράκλειο την Κυριακή 31/3 με τις παραλίες να φιλοξενούν έναν μεγάλο αριθμό λουόμενων, οι οποίοι αναζήτησαν δροσιά και χαλάρωση με την άφιξη των υψηλών θερμοκρασιών για την εποχή.
Η είδηση είναι πως δεν τους εμπόδισε το περίεργο «κοκτέιλ» της σκόνης και της υγρασίας.
Παρά την προειδοποίηση για την παρουσία σκόνης στον αέρα, αλλά και τα υψηλά ποσοστά υγρασίας, οι λουόμενοι επέλεξαν να απολαύσουν το μπάνιο τους.
Οι παραλίες γέμισαν με την παρουσία πλήθους ανθρώπων κάθε ηλικίας που απολάμβαναν τον «κρυμμένο» ήλιο και τη θάλασσα.
Οι υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες ξεπέρασαν τις συνήθεις θερμοκρασίες για αυτήν την εποχή του έτους, αποτέλεσαν έναν ακόμα λόγο για τους Ηρακλειώτες να απολαύσουν μια ευχάριστη εμπειρία στη θάλασσα με την αφρικανική σκόνη να αποτελεί απλά μια παρένθεση.
Οι παραλίες γέμισαν από οικογένειες, νέους και ηλικιωμένους, που απόλαυσαν τα γαλαζοπράσινα νερά του Κρητικού Πελάγους.
Πηγή: Cretapost.gr
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.
Ζελένσκι: Περιμένουμε σαφή απάντηση από τη Ρωσία στην πρόταση για νέα εκεχειρία σε μη στρατιωτικές υποδομές
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι θέλει μια «σαφή απάντηση» από.
Ο Τραμπ θα παραστεί στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα πάει στην κηδεία του πάπα.
Ισόβια κάθειρξη για 23 δολοφονίες με ρατσιστικά κίνητρα στο Τέξας – Ο δράστης δήλωσε ένοχος «για να αποφύγει τη θανατική ποινή»
Ο δράστης της σφαγής του 2019 σε ένα σουπερμάρκετ της ισπανόφωνης κοινότητας του Ελ.