Συνεργασία MR HealthTech Ltd – Cigna Global Health Benefits

Η MR HealthTech Ltd., θυγατρική εταιρεία της Munich Re, κορυφαίος συνεργάτης τεχνολογίας της αγοράς των ασφαλειών υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο, θα παρέχει στη Cigna Global Health Benefits το σύστημα διαχείρισης ασφαλίσεων υγείας MedNeXt, σε συνεργασία με την Deloitte.

Η Cigna Global Health Benefits, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας, παρέχει ένα πλήρες φάσμα ολοκληρωμένων προϊόντων ιατρικής φροντίδας και προνομίων σε υπαλλήλους εταιρειών, που, λόγω της φύσης της εργασίας τους, μετακινούνται σε όλον τον κόσμο.

Με αυτόν τον τρόπο, η Cigna αποκτά μια ενιαία πλατφόρμα διαχείρισης προγραμμάτων και αιτημάτων αποζημίωσης (claims) στο Cloud, ώστε να υποστηρίζει τις τρέχουσες και μελλοντικές λειτουργικές ανάγκες της.

Το MedneXt είναι το καινοτόμο σύστημα διαχείρισης που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για να υποστηρίζει τις βασικές λειτουργίες της ασφάλισης υγείας end-to-end. Βοηθά στην απλοποίηση του σύνθετου έργου της δημιουργίας, αλλά και της διαχείρισης, περίπλοκων ασφαλιστικών προϊόντων υγείας, ενώ βελτιώνει την εμπειρία του πελάτη σε όλη τη διαδικασία των αιτημάτων αποζημίωσης (claims), παρέχοντας εργαλεία για τη βέλτιστη διαχείριση χαρτοφυλακίων.

Πηγή: businessnews.gr

Σχετικά Νέα