

Δύο νεαροί, ένας Έλληνας 19 ετών και ένας αλλοδαπός 23 ετών, συνελήφθησαν προχτές το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Αττικής, καθώς φέρονται να επιχείρησαν να εισάγουν ναρκωτικά από την Ισπανία.
Στην κατοχή του 19χρονου και στο σπίτι του, μετά από έρευνα που ακολούθησε την σύλληψη του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 3 κιλά και 212 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 10.204 ευρώ και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας .
Ειδικότερα ο 19χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης Ναρκωτικών, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών από χώρες της Ευρώπης μέσω αεροπορικών οδών και συνελήφθη την ώρα που έφτασε αεροπορικώς από την Ισπανία. Ο 23χρονος τον περίμενε στο αεροδρόμιο για να τον παραλάβει και συνελήφθη επίσης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης 0,6 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Εξαφανίστηκε η 61χρονη Αρετή από την Καρδίτσα – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός έχει σημάνει στο χωρίο Άγιος Γεώργιος στην Καρδίτσα μετά την εξαφάνιση της 61χρονης.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 27-4-2025 θα.
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.