

Στη σύλληψη επτά ατόμων, που διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στη Μεσσήνη και σε τοπικές κοινότητες των δήμων Τριφυλίας και Πύλου – Νέστορος, Μεσσηνίας, προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Καλαμάτας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι συλληφθέντες, ηλικίας από 25 έως 52 ετών, διακινούσαν τις ναρκωτικές ουσίες στις προαναφερόμενες περιοχές, από τα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικών λειτουργών, σε σπίτια, υπαίθριους χώρους, αποθήκες και αυτοκίνητα, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, περίπου δυόμισι κιλά κάνναβης, 79 ναρκωτικά χάπια, τέσσερα κυνηγετικά όπλα, δύο ασύρματοι πομποδέκτες, καθώς και εξοπλισμός εσωτερικής καλλιέργειας φυτών κάνναβης.
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Καλαμάτας, συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.