

Ενας τερματοφύλακας, ομάδας της επαρχίας, που αγωνίζεται στη Super League συνελήφθη τα ξημερώματα με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος κοπέλας η οποία διασκέδαζε σε μπαρ στο Κολωνάκι.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ο ξένος τερματοφύλακας έπινε το ποτό του σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι και σε κοντινή απόσταση από αυτόν βρισκόταν μια παρέα Βέλγων, ανάμεσά τους και η συγκεκριμένη κοπέλα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κοπέλας. Για την ακρίβεια, φέρεται να τη θώπευσε, ενώ εκείνη διασκέδαζε με παρέα Βέλγων.
Ακολούθησε άγριος καυγάς έξω από το μπαρ, όπου και παρενέβη η αστυνομία, προχωρώντας σε έξι προσαγωγές, μεταξύ των οποίων: τέσσερις Βέλγοι και ένας Ισραηλινός υπήκοος.
Η κοπέλα υπέδειξε τον ισραηλινό τερματοφύλακα ο οποίος και συνελήφθη.
Σχετικά Νέα
ΑμεΑ: Καταγγελίες για αλλοίωση στοιχείων σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για προσλήψεις
Ηλεκτρονική παραβίαση στοιχείων, κοινωνικά κριτήρια πεταμένα στον κάλαθο των αχρήστων και προσλήψεις με φόντο.
Σοκ από πανεπιστημιακή έρευνα: Ένας στους επτά Έλληνες υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν παιδί
Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική του.
Εορτολόγιο 10 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Σήμερα σύμφωνα με το εορτολόγιο εορτάζουν τα εξής ονόματα: Σίμων Ποιος ήταν ο Άγιος.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (10/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ