

Στη σύλληψη ενός 33χρονου Ρώσου υπηκόου, που εισήλθε παράνομα στην Ελλάδα με ιστιοφόρο σκάφος που είχε κλαπεί από το Τσεσμέ Τουρκίας, προχώρησε η Λιμενική Αρχή Τήνου.
Το ιστιοφόρο προσάραξε την Παρασκευή 22/01 στη θαλάσσια περιοχή ”ΚΙΟΝΙΑ” της Τήνου.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν δύο περιπολικά σκάφη όπου εντόπισαν το εν λόγω σκάφος.
Από τις έρευνες που διενήργησαν τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Τήνου και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών με το σύνδεσμο του Λιμενικού Σώματος στην Πρεσβεία Ελλάδας στην ‘Αγκυρα διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο ιστιοφόρο είναι προϊόν κλοπής που σημειώθηκε την 19.01.2021 στο Τσεσμέ.
Από τη Λιμενική Αρχή Τήνου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο κυβερνήτης του σκάφους στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας καθώς εισήλθε παράνομα στον ελλαδικό χώρο.
Το ανωτέρω σκάφος παραμένει προσαραγμένο σε αμμώδη αβαθή και πρόκειται να αποκολληθεί προσεχώς.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.