Στην περιοχή της Μεσαράς Ηρακλείου συνελήφθη ο ένας από τους δύο φερόμενους ως δράστες της δολοφονίας του επιχειρηματία, Νίκου Τσακανίκα στη Χαλκίδα στις 12 Νοεμβρίου.
Πρόκειται για τον 27χρονο Σύρο, Ίσα Μπαϊμάν, τα στοιχεία του οποίου όπως και η φωτογραφία του, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Ο 27χρονος κρατείται στο Ηράκλειο και πρόκειται να μεταφερθεί στη Χαλκίδα, προκειμένου να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Εξάλλου, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ανήμερα των Χριστουγέννων στην Ολλανδία ο δεύτερος βασικός ύποπτος, ένας 46χρονος ομοεθνής του, Χουράν Γιουσέφ.
Από την πρώτη στιγμή οι δύο άνδρες είχαν θεωρηθεί ως οι δράστες της δολοφονίας του άτυχου επιχειρηματία στη Χαλκίδα.
Σχετικά Νέα
-
ΗΠΑ: O Τραμπ θέλει να φέρει απελάσεις-εξπρές με πρόσχημα δημόσιας υγείας και νόμο από την πανδημία
Ο Τραμπ σχεδιάζει σαρωτικές αλλαγές στη μετανάστευση, συμπεριλαμβανομένης της επαναφοράς του Τίτλου 42, της.
-
Καιρός: Πού χιόνισε, πού υπάρχουν προβλήματα και πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψυχρή εισβολή που έχει ντύσει στα λευκά τη βόρεια Ελλάδα..
-
Έτσι έπιασαν το κύκλωμα οι Αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ. – Οι φωτογραφίες με τα χρήματα και οι συναντήσεις της 37χρονης με τον «αρχηγό»
Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δράση του κυκλώματος που παρείχε προστασία σε οίκους ανοχής και.
-
Άγιος Δημήτριος: Βίντεο – ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς κοντά σε παιδική χαρά
Ο Άγιος Δημήτριος τέθηκε στο επίκεντρο των Αρχών, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ κοντά σε.