

Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης, σύμφωνα με την Αστυνομία, της ληστείας που έγινε το μεσημέρι σε βιοτεχνία, στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για 41χρονο, ενώ νωρίτερα συνελήφθη 45χρονος συνεργός του.
Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν ο ένας δράστης μπήκε στη βιοτεχνία, κατευθύνθηκε προς τα γραφεία και άρπαξε από το ταμείο χρήματα. Ο 33χρονος ιδιοκτήτης κατάφερε προς στιγμήν να τον ακινητοποιήσει, αλλά ξέφυγε και επιβιβάστηκε σε όχημα, όπου τον ανέμενε ο συνεργός του.
Στην προσπάθεια του να τους σταματήσει, ο ιδιοκτήτης βρέθηκε στο αυτοκίνητο μαζί τους. Ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να τραυματιστεί. Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Σχετικά Νέα
Λάρισα: Αύριο απολογείται η 32χρονη – «Δεν έπρεπε να έρθουμε, είδαν τις πληγές στα παιδιά» ανέφερε σε μήνυμα
Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα, Τρίτη, η 32χρονη από τη Λάρισα που φέρεται να κακοποιούσε.
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος Τούρκος που καταζητούνταν για απάτη μέσω της Interpol
Στη σύλληψη ενός 22χρονου Τούρκου ο οποίος ήταν διεθνώς καταζητούμενος για απάτη στη χώρα.
Μποτιλιάρισμα σε Λεωφόρο Αθηνών και Κηφισό – Που αλλού υπάρχουν προβλήματα
Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται και σήμερα, Τρίτη 20 Μαΐου, οι οδηγοί στους δρόμους της.
Καιρός: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες – Ελάχιστες οι βροχές μέχρι και το Σάββατο
Με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας σε επίπεδα άνω των 30 βαθμών και γενικά αίθριο.