

Ένας 41χρονος Γεωργιανός διαρρήκτης συνελήφθη τα ξημερώματα, στην Ηρώδου Αττικού, όπου μπήκε ανάποδα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ενώ αναζητείται συνεργός του.
Όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν από τις 5:00 π.μ., αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας, εντόπισε δύο άτομα που είχαν διαρρήξει υπόγεια αποθήκη σε πολυκατοικία, στην οδό Κουμουνδούρου, στην περιοχή του Αλίμου.
Μόλις οι δύο διαρρήκτες τον αντιλήφθηκαν, τον απείλησαν με λοστό, ενώ αμέσως μετά επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο.
Ο αστυνομικός ενημέρωσε την Άμεση Δράση που έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε αναζητήσεις.
Μετά από ώρα, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των δραστών να ανεβαίνει ανάποδα την Ηρώδου Αττικού. Αστυνομικοί το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 41χρονο αλλοδαπό, ενώ ο συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Νεκρός 81χρονος στο αλιευτικό του σκάφος στην Αιδηψό
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου 2025, μέσα στο.
Ρήγμα στα ταξί για το «σκνίπα pass» – Αλλαγή στάσης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία
«Γυρνάς μ’ ένα ταξί μέσα στη νύχτα…» λέει το γνωστό τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα,.
Έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στη Νέδα με νεκρό το 4χρονο αγόρι – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα στην περιοχή της Νέδας.