

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ τον Ιούλιο του 2012, ο 51χρονος επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, απέσπασε με τη χρήση σωματικής βίας τσάντα η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, από γυναίκα που περπατούσε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.
Συνελήφθη ύστερα από διερεύνηση και αξιοποίηση πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σήμερα το πρωί στην περιοχή του Μαραθώνα, 51χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 7 ετών για το αδίκημα της ληστείας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ τον Ιούλιο του 2012, ο 51χρονος επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, απέσπασε με τη χρήση σωματικής βίας τσάντα η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, από γυναίκα που περπατούσε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της. Επιπλέον, ο συλληφθείς έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο 51χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σχετικά Νέα
Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό-Βροχές και καταιγίδες έως το τέλος της εβδομάδας
Ο καιρός θα είναι άστατος το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή και κύρια χαρακτηριστικά του.
Λάρισα: Ανείπωτος θρήνος για το θάνατο της 25χρονης Αναστασίας
«Παγωμένη» η Λάρισα από την τραγική απώλεια της 25χρονης Αναστασίας Μουταφίδου, που σκοτώθηκε σε.
Αργολίδα: Ξυλοκοπήθηκε οδηγός λεωφορείου επειδή κόρναρε σε οδηγό ΙΧ
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας οδηγός λεωφορείου στους Μύλους Αργολίδας, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα.
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο 31χρονος που πυροβόλησε στον αέρα το Πάσχα και σκάγια κατέληξαν στην αυλή της γειτόνισσας
Συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με 3ετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.