

Την δεινή θέση των καλλιτεχνών, οι οποίοι ανήκουν στην κατηγορία αυτών που πληρώνουν βαριά την κρίση από τον κορωνοϊό, εκμεταλλεύτηκε μια 49χρονη Ελληνίδα υπήκοος, η οποία είχε στήσει “επιχείρηση” στο Ιντερνετ και τους εξαπατούσε με το πρόσχημα παροχής εργασίας.
Η 49χρονη συνελήφθη προχθές στην Αργυρούπολη, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, δυσφήμηση, συκοφαντική δυσφήμηση και παροχή ψευδών στοιχείων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας η συλληφθείσα, μέσω αγγελίας που είχε δημοσιεύσει σε ιστότοπο, εξαπατούσε καλλιτέχνες με το πρόσχημα παροχής εργασίας, πείθοντάς τους να της καταβάλλουν χρηματικά ποσά, προκειμένου να επιλεγούν και εργαστούν σε δήθεν μελλοντικές θεατρικές παραστάσεις γνωστών σκηνοθετών – παραγωγών.
Η παράνομη δράση της αποκαλύφθηκε από άνεργη ηθοποιό, η οποία είδε την αγγελία, σύμφωνα με την οποία γνωστός θίασος ζητούσε ηθοποιούς για θεατρική παράσταση και όταν τηλεφώνησε της ζήτησαν 70 ευρώ ως δήθεν τέλος συμμετοχής σε σύλλογο διοργάνωσης παράστασης.
Η ηθοποιός όμως τηλεφώνησε και στην υπεύθυνη του θιάσου, η οποία την πληροφόρησε ότι δεν είχε βάλει καμία τέτοια αγγελία.
Αμέσως η καλλιτέχνιδα ειδοποίησε την αστυνομία και η 49χρονη συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση, αφού προηγουμένως είχε παραλάβει το προσημειωμένο ποσό των 70 ευρώ.
Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και έγγραφο – αίτηση, που σχετίζεται με τον τρόπο δράσης της.
Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Σχετικά Νέα
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.
Αμαλιάδα: Εξιχνιάστηκε απάτη 12.400 ευρώ – Έστειλε τα χρήματα αλλά δεν παρέλαβε ποτέ τα προϊόντα που συμφώνησαν
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, απάτη.
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στα πανεπιστήμια
Ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές χωρίς να λείψουν ούτε φέτος οι καταγγελίες για παρατυπίες στη.
ΕΣΥ: Αυτές είναι 10 παρεμβάσεις που γίνονται προς όφελος του πολίτη
Τις 10 παρεμβάσεις που δρομολογεί το Υπουργείο Υγείας για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών.