

Ένας αλλοδαπός ηλικίας 25 ετών, που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κι επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος 19χρονης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής , η 19χρονη, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης, κατήγγειλε σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας ότι, ξημερώματα της ίδιας ημέρας στην περιοχή της Τούμπας, την πλησίασε ο προαναφερόμενος και με τη χρήση σωματικής βίας επιχείρησε να τη βιάσει και να αφαιρέσει το σακίδιό της.
Σημειώνεται ότι, ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, καθώς είχε προβεί σε προγενέστερο χρόνο και σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπεια 22χρονης σε οικοδομή, στο κέντρο της πόλης.
Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, κατά τη σύλληψή του είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Σχετικά Νέα
Ελληνικό: Εισαγγελική παρέμβαση για επείγουσα προκαταρκτική έρευνα – Οι νέες κινήσεις του Ανθρωποκτονιών
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για τους μυστήριους θανάτους της ηλικιωμένης.
Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας – Νεκρός 16χρονος μοτοσικλετιστής
Πάνδημη θλίψη προκαλεί στην Πρέβεζα ο θάνατος 16χρονου σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το.
Κ. Δημογλίδου για την ανομία στα πανεπιστήμια: Η αστυνομία δε θα σταματήσει να επεμβαίνει όπου υπάρχουν ποινικά αδικήματα
Για την ανομία στα πανεπιστήμια και τον ρόλο της Αστυνομίας μίλησε στο ΕΡΤΝews η.
Τραγωδία στη Λάρισα: Ομολόγησε ο 21χρονος την δολοφονία της 52χρονης μητέρας του
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 21χρονος από τη Λάρισα σκότωσε την 52χρονη μητέρα.