

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 24χρονος Έλληνας κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αρπαγή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό.
Ειδικότερα, την Πέμπτη το βράδυ, στην περιοχή των Αχαρνών ο κατηγορούμενος, από κοινού με 23χρονο συνεργό του, επίσης Έλληνα, που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, προσέγγισαν πεζοί παρέα ανηλίκων και με χρήση σωματικής βίας εξανάγκασαν έναν εξ αυτών να επιβιβασθεί σε αυτοκίνητο, ενώ με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου απομάκρυναν τους άλλους.
Στη συνέχεια, οδήγησαν τον ανήλικο σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου του έσκισαν τα ρούχα και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Σχετικά Νέα
Οδηγός μηχανής έτρεχε με 205 χλμ/ώρα στη Βουλιαγμένης – Τον «τσάκωσε» το ραντάρ της Τροχαίας
Συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α).
Αιφνιδιαστικός έλεγχος του Τμήματος Εκβιαστών σε 10 κελιά στις φυλακές Κορυδαλλού
Αιφνιδιαστικό έλεγχο πραγματοποίησαν οι αρχές στις φυλακές Κορυδαλλού, χθες βράδυ σε 10 κελιά όπου.
Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας – Εκκενώθηκαν 5 σχολεία
Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας υπήρξε σήμερα ενώ οι αρμόδιες αρχές προχωρούν στην.
Λάρισα: Αύριο απολογείται η 32χρονη – «Δεν έπρεπε να έρθουμε, είδαν τις πληγές στα παιδιά» ανέφερε σε μήνυμα
Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα, Τρίτη, η 32χρονη από τη Λάρισα που φέρεται να κακοποιούσε.