

Η φρεγάτα “Ναβαρίνον” του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποίησε, χθες, Παρασκευή 9 Απριλίου, συνεκπαίδευση (PASSEX) με την φρεγάτα “ENS Taba” της Αιγύπτου, στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα της Αλεξάνδρειας.
Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη διάρκεια της PASSEX, εκτελέστηκαν αντικείμενα επικοινωνιών, σύνθεσης και ανταλλαγής αναγνωρισμένης εικόνας περιοχής, καθώς και προχωρητικοί ελιγμοί.
Η συνεκπαίδευση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο διεθνών δραστηριοτήτων που έχει οργανώσει και συντονίζει το ΓΕΕΘΑ με συνεργασίες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με Ένοπλες Δυνάμεις φίλων, εταίρων και σύμμαχων χωρών που επιχειρούν στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.
Σχετικά Νέα
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να ελεγχθεί άμεσα η «περιστρεφόμενη πόρτα» διαφθοράς ΝΔ – εταιρειών και «Ομάδας Αλήθειας»
«Οι αποκαλύψεις του Τύπου, σχετικά με την “περιστρεφόμενη πόρτα” που έχει στήσει η κυβέρνηση.
Σ. Φάμελλος: Όσα επικοινωνιακά τρικ και αν επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του
Ανάρτηση για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΚΕ: Ο πρωθυπουργός ζητά από τους χαμηλοσυνταξιούχους και τα ΑμεΑ να «βολευτούν» με 250 ευρώ τον χρόνο
Σε συνθήκες που η ακρίβεια σπάει κόκαλα, η κυβέρνηση, αντί για πραγματική μείωση φόρων.
ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα Μητσοτάκη: «Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα»
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.