

Σε …χαμηλή πτήση θέλει το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στις 23 και 24 Νοεμβρίου, η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη -και είναι απολύτως φυσιολογικό, από τη στιγμή που το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου ουσιαστικά απονεκρώνεται, με το ΚΙΝΑΛ να είναι πλέον το κόμμα του χώρου της κεντροαριστεράς.
Είναι χαρακτηριστικό, όπως αναφέρει ο Βασίλης Σκουρής στο news247, πως μεταξύ των απόντων του Συνεδρίου θα είναι πρόσωπα που έχουν σφραγίσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την ιστορία του ΠΑΣΟΚ:
– Ο πρώην πρόεδρός του και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έχει ιδρύσει δικό του κόμμα, το ΚΙΔΗΣΟ. Στο ΚΙΔΗΣΟ βρίσκονται και άλλα στελέχη, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία της Χαριλάου Τρικούπη, όπως ο Δημήτρης Ρέππας, ο Χάρης Καστανίδης, ο Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Φίλιππος Σαχινίδης και άλλοι.
– Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά, Ευάγγελος Βενιζέλος, που μετά την (κακήν-κακώς) εκδίωξη του από το ΚΙΝΑΛ από τη Φώφη Γεννηματά, έχει επιλέξει να μην έχει καμία σχέση με το χώρο.
– Ο Κώστας Σημίτης, ο μακροβιότερος πρώην πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης και μόνος πρώην πρόεδρος που …παραμένει έστω και τύποις στο ΠΑΣΟΚ έχει δηλώσει ότι δεν προτίθεται να πάει.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.