

Πρώτη δύναμη, ενισχυμένη κατά δύο έδρες αναδείχθηκε η ΠΑΣΚΕ στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν μετά την ολοκλήρωση του 38ου συνεδρίου της ΓΣΕΕ για την εκλογή της 45μελούς διοικητικού συμβουλίου.
Ακολουθεί η ΔΑΣ που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ ενώ οι διασπάσεις των άλλων συνδικαλιστικών παρατάξεων τους στέρησαν έδρες.
Ειδικότερα η ΠΑΣΚΕ εξασφάλισε 19 έδρες από 17 που είχε στην προηγούμενη διοίκηση. Ενισχυμένη βγήκε και η ΔΑΣ η οποία κατέλαβε 11 έδρες από 9 ενώ η ΔΑΚΕ έχασε 2 έδρες και πήρε 9 από 11.
Η παράταξη ΕΜΕΙΣ – ΑΡΚΙ ( Νίκος Φωτόπουλος) έλαβε 3 έδρες, όσες είχε στο προηγούμενο συμβούλιο . Το ίδιο και η ΕΑΚ ( Θάνος Βασιλόπουλος) κατέλαβε 2 έδρες όσες είχε και στο προηγούμενο συμβούλιο.
Η ΓΣΕΕ, με ομόφωνη απόφαση του 38ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της, προκήρυξε 24ωρη απεργία για την Πέμπτη 16 Μαρτίου ζητώντας την απόδοση ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών, ενώ απέτισε φόρο τιμής στους νεκρούς ξεκινώντας το συνέδριό της με ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του συγκλονιστικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος.
Σχετικά Νέα
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..
-
Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας – Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης
Δύο άτομα συνελήφθησαν στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα και της Ακρόπολης για διακίνηση ναρκωτικών, συγκεκριμένη κάνναβης.
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.