

Στις 11 συνεδριάζει υπό τον Στέφανο Κασσελάκη το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Στο προεδρείο εκτός από τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμμετέχουν ο πρόεδρος της ΚΟ Σωκράτης Φάμελλος, η Γραμματέας Θεοδώρα Τζάκρη, ο Διευθυντής της ΚΟ Γιώργος Τσίπρας, ο συντονιστής των ΕΠΕΚΕ Παύλος Πολάκης, η Δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη, οι τρεις κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Νίκος Παππάς, Διονύσης Καλαματιανός και Θεόφιλος Ξανθόπουλος καθώς η γραμματέας της ΚΕ Ράνια Σβίγγου και ο αναπληρωτής, Γιώργος Βασιλειάδης.
Αντικείμενο της συνεδρίασης αναμένεται να είναι και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τομεάρχες και θα χρεωθούν συγκεκριμένους κοινοβουλευτικούς τομείς και δεν αποκλείεται οι σχετικές ανακοινώσεις να γίνουν σήμερα Τετάρτη (11/10).
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.