Συνεδριάζει στις 12:00 η ΚΟ της ΝΔ υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ στη Βουλή υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 10:00 ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με την Επίτροπο Διεθνών Εταιρικών Σχέσεων Jutta Urpilainen, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εν τω μεταξύ, χθες συνεδρίασε το Υπουργικό Συμβούλιο και στο επίκεντρο βρέθηκε το συνολικό πλαίσιο στήριξης των πληγεισών, από την κακοκαιρία ,περιοχών, με έμφαση στη Θεσσαλία και στη Φθιώτιδα.

Όπως δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι πρώτες αποζημιώσεις έχουν καταβληθεί, θα έλεγα σε χρόνο ρεκόρ. Είναι μία πρώτη σημαντική αλλά προσωρινή ανακούφιση για τους ανθρώπους οι οποίοι είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τη μανία της φύσης. Εξελίσσονται ταχύτατα οι αυτοψίες για την αναλυτική εκτίμηση των ζημιών, ενώ με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, θυμίζω, έχει ανασταλεί και κάθε καταβολή οφειλών των κατοίκων. Οι συνομιλίες μας για την οριστικοποίηση της ευρωπαϊκής αρωγής προχωρούν ταχύτατα, αλλά προφανώς η ανάταξη της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας είναι ένα έργο, το οποίο θα απαιτήσει καιρό. Θα το παρακολουθούμε συνεχώς και θα ξαναπώ ότι πρέπει να ξαναχτίσουμε καλύτερα από ό,τι πριν όλα όσα χάσαμε».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα