Συνεχίζει τις ρατσιστικές δηλώσεις ο πρόεδρος των «Ενωμένων Μακεδόνων»

Αμετανόητος ο πρόεδρος των… «Ενωμένων Μακεδόνων», Δημήτρης Ζιαμπάσης, υπερασπίστηκε για άλλη μια φορά την απάνθρωπη κίνηση να διοργανώσουν μπάρμπεκιου-διαμαρτυρία κατά των μεταναστών εξω από τη δομή φιλοξενίας, στα Διαβατά.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο… πρόεδρος των γιαλαντζί μακεδονομάχων απηύθυνε κάλεσμα σε πολίτες να λάβουν μέρος ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά των κατοίκων των Διαβατών που ετοιμάζουν δική τους διαμαρτυρία.

Σε ερώτηση για το πώς θα νιώσει όταν θα τρώει σουβλάκια μπροστά σε πεινασμένα κι εξαθλιωμένα παιδάκια, ο Δ. Ζιαμπάσης έδειξε για πολλοστή φορά την επικίνδυνα διαστροφική και ρατσιστική του σκέψη:

«Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο πεινασμένοι κι εξαθλιωμένοι. Είναι καλοντυμένοι με πανάκριβα ρούχα, με i phone, με wifi δεν έρχονται από εμπόλεμες ζώνες και πετάνε τα φαγητά που τους δίνουν από το κέτερινγκ γιατί δεν τους αρέσουν… Δεν πνίγονται, οι διακινητές τρυπάνε τις βάρκες όταν βλέπουν το λιμενικό. Ήρθαν από το Μαρόκο, το Πακιστάν και κάνουν εμπόριο στις πιάτσες. Δεν είναι φτωχοί, δίνουν πακτωλό χρημάτων στους δουλεμπόρους, σταματήστε με τον επιλεκτικό ανθρωπισμό. Να πάνε οι ΜΚΟ εκεί να τους βοηθήσουν. Υπάρχουν Ελληνες που πεινάνε και είναι άστεγοι. Να γίνουν τοπικά δημοψηφίσματα, στις τοπικές κοινωνίες για το αν θέλουν hot spot».

«Αυτοί έχουν έρθει εδώ κι έχουν άλλη κουλτούρα κι άλλο τρόπο σκέψης. Οπου έχουν πάει στην Ευρώπη, όχι μόνο δεν αφομοιώθηκαν, αλλά έκαναν γκέτα και επέβαλλαν τους δικούς τους κανόνες. Και στο μέλλον βλέπουμε βομβιστικές ενέργειες κτλ. Γνωρίζετε πόσες επιθέσεις έχουν γίνει στο Κιλκίς σε κοριτσάκια;», κατέληξε.

Αν δεν ήταν άκρως επικίνδυνες οι απόψεις του «κυρίου» Ζιαμπάση, θα ήταν για επιθεώρηση ή για τσίρκο.

Σχετικά Νέα