

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, συνεχάρη τον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο 12ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Νέων (Κ23), με καλύτερο άλμα στα 8.32μ.
«Θερμά συγχαρητήρια για την κορυφαία ευρωπαϊκή επιτυχία σας, η οποία επιβεβαιώνει και προεκτείνει τις μεγάλες και πολλά υποσχόμενες αθλητικές σας επιδόσεις. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια», ανέφερε το μήνυμα του ΠτΔ.
Σχετικά Νέα
Πώς απάντησε η Α. Σδούκου στον Κ. Τσουκαλά για την «Ημέρα της Μητέρας» – Η αναφορά στις 10 + 1 πολιτικές της κυβέρνησης
«Η μεγαλύτερη αξία που έχουν οι Παγκόσμιες Ημέρες, όπως η σημερινή για τη Μητέρα,.
Κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Τα ζητούμενα, οι προσδοκίες και η στρατηγική
Δεύτερη ημέρα συνεδρίασης για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου προωθούνται αλλαγές στο καταστατικό.
Ν. Ανδρουλάκης: Καμία απάντηση από τον Κ. Μητσοτάκη για το χρονοδιάγραμμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ
Σε παρέμβαση στις πρωινές εργασίες της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης Κρήτης προχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος.
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με ΥΠΕΞ Ινδίας και Πακιστάν – Χαιρέτησε τη συμφωνία για κατάπαυση πυρός και απόκλιση της έντασης
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης είχε ξεχωριστές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον υπουργό Εξωτερικών της.