Σύνδεση Αθήνα – Βιέννη ξεκινά η αυστριακή low cost Laudamotion

Η Νο 1 εταιρεία χαμηλού κόστους στην Αυστρία ξεκινά τη νέα απευθείας σύνδεση από την Αθήνα προς τη Βιέννη. H Lauda προσφέρει καθημερινές συνδέσεις από την Αθήνα προς την αυστριακή πρωτεύουσα, τη Βιέννη, με πτήσεις που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο 2019.

«Τα δρομολόγιά μας αποδίδουν, γιατί έχουμε την κατάλληλη προσφορά για τους πελάτες που ενδιαφέρονται για το ύψος των τιμών. Συγκεκριμένα, με τα νέα μας Leisure routes, είμαι σίγουρος ότι η κίνηση θα αυξηθεί στη νέα απευθείας σύνδεση προς / από τη Βιέννη», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Andreas Gruber.

Η Laudamotion προσφέρει τιμή – €19.99 (απλή διαδρομή) από την Αθήνα στη Βιέννη. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα προσφορών και πτήσεων της Laudamotion στο www.laudamotion.com

Επίσης, η Laudamotion γιορτάζει τα πρώτα γενέθλιά της με μια ξεχωριστή έκπτωση: Μόνο σήμερα, οι Επιβάτες που θα κάνουν κράτηση στο laudamotion.com θα λαμβάνουν ένα voucher αξίας 5 Ευρώ για κάθε άτομο και κράτηση πτήσης. Και πράγματι, υπάρχει λόγος για εορτασμό: η Laudamotion πούλησε περισσότερα από 5,3 εκατομμύρια εισιτήρια καταγράφοντας και ρεκόρ 94% πληροτήτων. Για το 2019/2020, αναμένεται ότι περισσότεροι από 6 εκατομμύρια επιβάτες θα ταξιδέψουν με ένα από τα 122 δρομολόγια της εταιρείας.

Σχετικά Νέα