

Στην υπόθεση της μαστροπείας και του βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, αναφέρθηκε η δικηγόρος της μητέρας του παιδιού, Ασπασία Ταραχοπούλου. Η δικηγόρος δρομολόγησε νέες εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς ανέφερε ότι η 12χρονη, στην πέμπτη της κατάθεση, αναγνώρισε κάποια επιπλέον πρόσωπα, ενώ, όπως είπε το κορίτσι συναντήθηκε με την μητέρα της, που είναι προφυλακισμένη.
Συγκεκριμένα, στην πέμπτη της κατάθεση, η οποία και ήταν μαραθώνια καθώς κράτησε από τις 14:30 το μεσημέρι μέχρι τις 20:00 το βράδυ, το κορίτσι ρωτήθηκε μόνο για τα πρόσωπα, για τα οποία κλήθηκε να αναγνωρίσει. Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 12χρονη αναγνώρισε τουλάχιστον πέντε πρόσωπα, ενώ για τον περιβόητο «Γιώργο», σύμφωνα με την κυρία Ταραχοπούλου: «Το παιδί και πάλι έδειξε αυτόν τον Γιώργο, τον οποίο δεν της το έδειξαν. Έχει πει τα στοιχεία του, που μένει κλπ».
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε το κορίτσι, καθώς και τα αδέρφια του με τη μητέρα του στη φυλακή. «Το κορίτσι είχε κανονιστεί, με δική μου παρέμβαση στην εισαγγελία ανηλίκων, που έγινε δεκτή, πήγε το παιδί και το μικρό της αδερφό είδαν τη μητέρα τους στη φυλακή μετά την κατάθεση που έδωσε στις Αρχές. Στη συνέχεια ζητήθηκε από τα αδέρφια της να δουν το κορίτσι, καθώς είχαν να τη δουν από τον Οκτώβριο. Δεν της επετράπη να πάει στο σπίτι της, αλλά ζήτησαν απ’ όλη την οικογένεια να κατεβούν στο δρόμο και να τη συναντήσουν και κράτησε πέντε με δέκα λεπτά».
Η κυρία Ταραχοπούλου ανέφερε ότι σημειώθηκε και ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια της συνάντησης της 12χρονης με την οικογένειά της: «Όταν έφτασαν στην πόλη στην οποία ζουν, με το υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας, τους σταμάτησαν οι αστυνομικοί, με φακούς, όπλα, μάσκες και κουκούλες και φώναζαν στα παιδιά να κατέβουν αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να κλάψουν τα παιδιά. Έγινε ένας χαμός».
Σχετικά Νέα
Παγκόσμια Πρωταθλήτρια άρσης βαρών η 14χρονη Μαρία Στρατουδάκη
Απίστευτος θρίαμβος της Μαρίας Στρατουδάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών Παίδων Κορασίδων που διεξάγεται.
Δήμαρχος Μυκόνου: Σκανδαλωδώς εξαιρέθηκαν τα μεγάλα επενδυτικά σχέδια από την αναστολή οικοδομικών αδειών
Για τον δήμαρχο Μυκόνου κακώς εξαιρέθηκαν τα μεγάλα επενδυτικά σχέδια από την αναστολή οικοδομικών.
ΕΟΠΥΥ – Κατεπείγουσα εντολή Θ. Πλεύρη: Σαφάρι ελέγχων για πλασματικές αξονικές και μαγνητικές
Εντολή για κατεπείγουσα έρευνα από τον ΕΟΠΥΥ διέταξε ο υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης, μετά.
«Να ανοίξουν τα στόματα» ζητά η μητέρα του 11χρονου θύματος κακοποίησης
Aποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου αγοριού που αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο της.