

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Δημήτρης Καιρίδης συναντήθηκε σήμερα με τoν Πρέσβη του Βιετνάμ στην Ελλάδα κ. Le Hong Truong.
Ο Πρέσβης του Βιετνάμ ενημέρωσε τον κ. υπουργό για τη θετική εμπειρία των μελών της ολιγάριθμης βιετναμέζικης κοινότητας στην Ελλάδα, η πλειοψηφία των οποίων εργάζεται σε τουριστικές επιχειρήσεις.
Από την πλευρά του, ο κ. Καιρίδης αναφέρθηκε στις αυξανόμενες ανάγκες της ελληνικής οικονομίας σε εργατικό δυναμικό, ιδιαίτερα στους τομείς της γεωργίας, των κατασκευών αλλά και του τουρισμού.
Σε αυτό το πλαίσιο οι δύο συνομιλητές διερεύνησαν τις δυνατότητες ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας στον τομέα της μετανάστευσης και συμφώνησαν να ξεκινήσουν συζητήσεις σε τεχνικό επίπεδο για την υπογραφή διμερούς συμφωνίας κινητικότητας και εποχικής εργασίας στο άμεσο μέλλον.
Σχετικά Νέα
Βορίδης: H στρατηγική ήττα της Αριστεράς δεν ξεπερνιέται με χαμογελάκια, συντρόφους και σκυλάκια
Σφοδρή επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του νέου αρχηγού της, εξαπολύει ο υπουργός.
Mητσοτάκης: Εργαζόμαστε σκληρά για να προχωρήσει η χώρα μπροστά – Θα σταθούμε δίπλα σε όλους όσοι επλήγησαν
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία του ανασκόπηση στο Facebook επισημαίνει ότι «εργαζόμαστε σκληρά.
Δένδιας: Η Ελλάδα με τη φρεγάτα Αιγαίον ανέλαβε τη διοίκηση της επιχείρησης «Ειρήνη»
Η διοίκηση της δύναμης της επιχείρησης «Ειρήνη» περνάει σήμερα από την Ιταλία στην Ελλάδα.
Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Τα πρώτα του βήματα ως αρχηγός είναι τραγικά
«Δεν έχει ξεκινήσει καλά ο κ. Κασσελάκης. Χθες, κατάφερε να κάνει δύο μεγάλα φάουλ.