

Στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συναντήθηκαν με τη διευθύντρια του Γραφείου του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Τάκη Θεοδωρικάκου, για να εκθέσουν τα προβλήματα παραβατικότητας που παρατηρούνται σε ορισμένα σημεία του δικτύου της.
Σύμφωνα με την εταιρεία, «ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα υπάρχει συνεχής παρουσία στελεχών επιβολής του νόμου στους κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς και θα διενεργούνται περιοδικοί έλεγχοι εντός των συρμών του προαστιακού, προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού».
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αφού ευχαρίστησε τον υπουργό, επιβεβαίωσε τη πρόθεσή της «για συνεχή ροή πληροφοριών μεταξύ της σιδηροδρομικής εταιρείας και του Υπουργείου για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την κινητικότητα των ταξιδιωτών».
Σχετικά Νέα
Πέθανε ο σεισμολόγος Χρήστος Παπαϊωάννου
Πέθανε ο Χρήστος Παπαϊωάννου, σεισμολόγος και διευθυντής ερευνών της Μονάδας Έρευνας ΙΤΣΑΚ του Οργανισμού.
Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό λόγω τροχαίου – Τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής
Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων σχηματίστηκε στη Λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά λόγω τροχαίου ατυχήματος που.
Αγωνία για 15χρονο που εξαφανίστηκε από τα Καμίνια
Την κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών έχει προκαλέσει η υπόθεση εξαφάνισης ενός 15χρονου από τα Καμίνια. Ο.
Καιρός: Θυελλώδεις άνεμοι στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο – Στην Κάρυστο η υψηλότερη μέγιστη ριπή
Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού και σήμερα, Τρίτη 29 Απριλίου 2025, με θυελλώδεις ανέμους να ρίχνουν.