

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε, σήμερα, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, με την πρέσβειρα της Κούβας στην Ελλάδα Zelmys Maria Dominguez Cortina.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο Jose Oriol Marrero Martinez, γενικός πρόξενος της πρεσβείας, ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ και ο Λευτέρης Νικολάου, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων και ευρωβουλευτής του Κόμματος.
«Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η πρέσβειρα ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην Κούβα, την πάλη του ΚΚΚ και του κουβανικού λαού, τις συνέπειες του πολύχρονου αποκλεισμού των ΗΠΑ και της αντεπανασταστικής δράσης».
Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ «καταδίκασε τον εγκληματικό αμερικάνικο αποκλεισμό της Κούβας και αναφέρθηκε στην πάλη του Κόμματος για τον τερματισμό του, στη σταθερή στάση του ενάντια στις αντεπαναστατικές ενέργειες και την αμέριστη και έμπρακτη διεθνιστική του αλληλεγγύη στο πλευρό της Κούβας, του ΚΚ και του κουβανικού λαού».
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.