

Την ευρεία ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας είχαν ως κύριο θέμα συζήτησης οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Παναγιώτης Θεοδωρικάκος και Κυριάκος Πιερρακάκης σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησαν χθες. Σκοπός της ψηφιοποίησης είναι να επιτραπεί η αποδέσμευση των αστυνομικών από γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρικάκος με ανάρτηση του στα social media έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής:
«Χθες είχαμε μία πολύ δημιουργική συνεργασία με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη. Οργανώνουμε από κοινού την ευρεία ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της ελληνικής αστυνομίας. Ώστε να απελευθερώσουμε αστυνομικούς από γραφειοκρατικές δουλειές, προκειμένου να αφιερωθούν στο πραγματικό έργο τους. Την ασφάλεια του πολίτη. Και οι πολίτες να εξυπηρετούνται χωρίς περιττές μετακινήσεις και ταλαιπωρία. Τις επόμενες εβδομάδες ανακοινώνουμε αναλυτικά τους στόχους, τις δράσεις και τα χρονοδιαγράμματα».
Σχετικά Νέα
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.