

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, συναντήθηκαν πριν λίγες ημέρες εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ασφαλείας Χρηματαποστολών και Φυλάκων.
Η Ομοσπονδία συζήτησε διεξοδικά με τον Υπουργό για τα μεγάλα προβλήματα του Κλάδου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η “Ενότητα”.
Κυρίαρχο ζήτημα ήταν η απλοποίηση των διαδικασιών για την έκδοση άδειας προσωπικού ασφαλείας καθώς και η ευελιξία στις μετακινήσεις των τεθωρακισμένων οχημάτων χρηματαποστολών.
Ο Υπουργός αναγνώρισε τα δίκαια αιτήματα της Ομοσπονδίας και ανέλαβε την ευθύνη, μαζί με το νομικό του επιτελείο, για άμεση πρωτοβουλία αναθεώρησης του πλαισίου έκδοσης των αδειών.
Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου και ο Γεν. Γραμματέας κ. Νίκος Γιαννακάκης (στελέχη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ).
Τέλος οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη συνέχιση της συνεργασίας τους προς όφελος των εργαζομένων του Κλάδου.
Σχετικά Νέα
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει τη χώρα διεθνώς ρεζίλι
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε στις ΗΠΑ τα ίδια ψέματα που λέει και στο εσωτερικό.
Δ. Μιχαηλίδου: «Επιτέλους, κανόνες στις δομές παιδικής προστασίας»
Για πρώτη φορά ορίζονται αυστηρές προδιαγραφές και σαφή κριτήρια ίδρυσης και λειτουργίας Μονάδων Παιδικής.
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Η κατάργηση του ασύλου ανομίας είναι τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ
«Αυτή τη φορά θύματα δεν ήταν μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Αυτή τη φορά στη Φιλοσοφική.
Πλεύρης: Απολύτως ασφαλή τα εμβόλια για την covid, όπως αποδεικνύεται από έρευνα του ΕΟΦ
Επικαλούμενος στοιχεία από την τελευταία επιστημονική έρευνα του ΕΟΦ για την ασφάλεια των εμβολίων.