

Με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Μπένι Γκαντζ συναντήθηκε, σήμερα, Τρίτη 5 Ιουλίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Ν. Παναγιωτόπουλος τονίζει: «Έχω τη χαρά να συναντώ στο περιθώριο του 26th Annual Economist Government Roundtable τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Μπένι Γκαντζ».
«H Ελλάδα», προσθέτει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, «στο προσκήνιο των εξελίξεων ως αδιαμφισβήτητος πυλώνας ειρήνης, ασφάλειας και σταθερότητας».
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.