

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (Ναγιέφ μπιν Φάλαχ αλ Χαζράφ) Nayef Falah M. Al-Hajraf θα πραγματοποιήσει αύριο, Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, στις 12:00, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Οι συζητήσεις αναμένεται να εστιάσουν στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας με το ΣΣΚ και τις χώρες του Κόλπου, καθώς και στις τρέχουσες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.
Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο εφαρμογής του Μνημονίου Κατανόησης για Πολιτικές Διαβουλεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου που υπεγράφη από τον υπουργό Εξωτερικών κατά την επίσκεψη του στη Σαουδική Αραβία τον περασμένο Απρίλιο.
Μετά από το πέρας των διευρυμένων συνομιλιών, θα πραγματοποιηθούν κοινές δηλώσεις στον Τύπο, περί ώρα 13:20.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.