Συνάντηση Μπακογιάννη – Γερουλάνου για τις προοπτικές της Αθήνας

Θέματα που αφορούν την Αθήνα και τις προοπτικές της συζήτησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο Παύλος Γερουλάνος, επικεφαλής του συνδυασμού Αθήνα είσαι εσύ.

Όπως ανακοινώθηκε από τον συνδυασμό του κ.Γερουλάνου, η συνάντηση έγινε μετά από αίτημα του κ.Μπακογιάννη.

Χθες, πάντως, σε δήλωσή του ο κ.Γερουλάνος είχε σημειώσει ότι οποιαδήποτε απόπειρα να κατευθύνει ο συνδυασμός του τους ψηφοφόρους του στον πρώτο γύρο, θα ήταν αντίθετη με τη «λογική της λειτουργίας της παράταξης ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» αλλά και την «πολιτική αντίληψη όσων συμμετέχουμε σε αυτήν την προσπάθεια» .

Ο κ. Γερουλάνος επισήμανε ότι η στάση του θα ήταν διαφορετική «αν στον δεύτερο γύρο είχαν περάσει εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής και ακραίων απόψεων, διότι θα ήταν πολιτική και ηθική υποχρέωση να το κάνουμε. Ευτυχώς αυτός ο κίνδυνος είναι πια μακριά» αναφέρει. Ο κ. Γερουλάνος, υπογραμμίζει ότι οι ψηφοφόροι που τον τίμησαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές, «είναι άνθρωποι με ελεύθερη σκέψη και κρίση, άνθρωποι που ξεπέρασαν την πόλωση και τις κομματικές αγκυλώσεις για να αναδείξουν μια διαφορετική άποψη για την πόλη, αλλά και την πολιτική».

Ο κ. Γερουλάνος επισήμανε επίσης ότι «οι συμφωνίες και οι διαφωνίες μας με τους δύο υποψηφίους, Νάσο Ηλιόπουλο και Κώστα Μπακογιάννη και τις παρατάξεις τους έγιναν σαφείς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου». Και υπογράμμισε ότι «όποιος από τους δύο και αν εκλεγεί, θα μας βρει σύμμαχο στις αποφάσεις που παίρνονται με γνώμονα το καλό της πόλης και σφοδρό αντίπαλο στις περιπτώσεις που το συμφέρον των Αθηναίων δεν αποτελεί την αποκλειστική προτεραιότητα».

Σχετικά Νέα