

Ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος, παρουσία και της Γενικής Γραμματέως Υπηρεσιών Υγείας Λίλιαν Βιλδιρίδη.
Οι εκπρόσωποι των Ενώσεων ευχαρίστησαν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την πρόσκληση και το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του στην επίλυση των ζητημάτων τους. Παράλληλα, του εξέθεσαν τις προτάσεις τους που θα βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας.
Από την πλευρά του ο Υπουργός Υγείας τους ζήτησε να ενισχύσουν την ήδη καλή συνεργασία που έχουν και τους κάλεσε να γίνουν οι θεσμικοί συνομιλητές σε θέματα πολιτικών που προωθεί το υπουργείο Υγείας.
“Μέσα από την ενεργή συμμετοχή σας θα βοηθήσετε, ώστε να προωθήσουμε μεταρρυθμίσεις, να δημιουργήσουμε ένα σύστημα υγείας λειτουργικό και σύγχρονο με χαρακτηριστικά πρόσβασης για όλους τους ασθενείς και τις καλύτερες δυνατές παρεχόμενες υπηρεσίες”, κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.
Σχετικά Νέα
Θ. Κοντογεώργης για πόρισμα ΕΜΠ για τα Τέμπη: Κάθε πολίτης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, ελπίζω και η αντιπολίτευση
Από το πόρισμα του καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Δημήτρη Καρώνη για τη σιδηροδρομική.
Στο Βερολίνο ο Κ. Μητσοτάκης – Live οι δηλώσεις με τον Φρίντριχ Μερτς
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στην καγκελαρία, όπου τον υποδέχθηκε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς..
Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε Μαρινάκη: «Το τέλος στην κυβερνητική χυδαιότητα θα μπει όταν πάψει να είναι κυβέρνηση η ΝΔ»
Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.
Κ.Χατζηδάκης: Καταρρίπτονται οι θεωρίες συνωμοσίας για τα Τέμπη
«Τίθεται μείζον πολιτικό θέμα για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία έχουν κάνει δύο.