Συνάντηση Κουτσούμπα με ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος, συναντήθηκε σήμερα με την αντιπροσωπεία της ΠΟΕ – ΟΤΑ. Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετείχαν ακόμη ο Αλέκος Αρβανιτίδης, μέλος του Τμήματος για την Εργατική – Συνδικαλιστική Δουλειά της ΚΕ και ο Νίκος Ρεμπάπης, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ Ν. Τράκας έθεσε υπόψη του ΚΚΕ το βασικό αίτημα της Ομοσπονδίας για απόσυρση του «αναπτυξιακού» πολυνομοσχεδίου και κυρίως του άρθρου 179, με το οποίο η κυβέρνηση της ΝΔ δίνει τη δυνατότητα στα Δημοτικά Συμβούλια να ιδιωτικοποιούν τους τομείς καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού.

Ο Δ. Κουτσούμπας εξέφρασε τη στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στους ΟΤΑ. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το ΚΚΕ δίνει καθημερινά τη μάχη, μέσα κι έξω από τη Βουλή, ώστε να μην περάσει το «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο, που δίνει «γην και ύδωρ», νέα προκλητικά προνόμια στους επιχειρηματικούς ομίλους και ταυτόχρονα συνθλίβει τις ζωές και τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων.

Κάλεσε τα Συνδικάτα και όλους τους εργαζόμενους να δείξουν τη δύναμή τους, να βγουν στο προσκήνιο του αγώνα, να ακυρώσουν κάθε αντιλαϊκό σχεδιασμό, διεκδικώντας ζωή και δουλειά με σύγχρονα δικαιώματα.

Σχετικά Νέα